Hvordan fungerer MVA / moms i EU?

 

Er du basert i Norge, og du skal gjøre handel i EU. Vet du hvordan du skal gå fram med MVA / moms i EU?

Du har fått et salg til en kunde i Europa. At dette blir i forhold til norsk mva en 0% sats, fordi det er en eksport er klar. Men hvordan fungerer dette med MVA / moms i EU. Du har kanskje hørt at det er ikke belastes moms innen EU.  Men er det sant, eller snakker vi her om reverse charge. Hva er egentlig reverse charge?

Hva skal du skrive på din faktura når du sender varene til Europa? Eller vil du sette opp din webshop med leveranse til EU, og du trenger en mva nummer i Europe.  Vi kan hjelpe deg.

Trenger dere å øke deres interne kompetanse om hvordan mva fungerer i Europa. Jeg kan gjerne holde kurs for dere.

 

 

Du trenger en mva / moms nummer i en av EU landene

Trenger du en mva-nummer eller mva representant  i en eller flere  EU-land. Vi kan hjelpe deg.  Gjennom vår store nettverk av mva spesialisten i EU, hjelper vi deg raskt og effektiv.

Ofte kan det være lurt å ha en mva-representant for å sikre at man overholder alle krav til mva i det landet man gjør forretning i.

Ta gjerne kontakt.

 

Arborealis: mva eksperten for å drive virksomhet i Europa

Jeg er Linda Eikelenboom, eksperten bak Arborealis og bor i Oslo. Jeg har jobbet i Norge i mer enn 20 år. De siste 10 år har jeg bistått mange EU entreprenører med sin mva forpliktelse i Norge. I tillegg har jeg hjulpet flere store norske bedrifter med å være compliant innefor EU mva-regelgeving. Derfor er  jeg  din foretrukne partner for å bistå deg med din mva spørsmål i Europa.

Foruten norsk, snakker jeg 4 andre europeiske språk. Jeg har også et stort og dyktig nettverk av mva eksperter i de fleste EU land. Dette gjør at jeg kan hjelpe deg med dine mva spørsmål i Europa.

Kontakt oss og finn ut hva Arborealis kan gjøre for din virksomhet i EU.